Toimistomme arvioi asian etenemismahdollisuuksia aina maksutta asiakirjojen pohjalta 5.1.2024

Näin vuodenvaihteessa käymme läpi kaikki edellisen vuoden aikana tulleet yhteydenotot, joista emme ole saaneet asiakirjoja arvioitavaksi maksuttomaan alkuarvioomme.  Sellaisia oli eilisessä tarkistuksessa 85 kappaletta. Lähetimme kaikille henkilöille tiedustelut, ovatko heidän asiansa vielä ajankohtaisia vai ovatko he saaneet asiansa onnellisesti maaliin.

Erilaiset henkilövahinkoasiat voivat olla ihmisille henkisesti raskaita, minkä vuoksi asioihin ei ole voimia tarttua. Tämä on ymmärrettävää. Ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä asiakirjat maksuttomaan alkuarvioon, ihmiset voivat kuitenkin ulkoistaa ongelmansa meille, jolloin niistä ei itse tarvitse enää murehtia. Asiat ovat meillä hyvissä käsissä.

Jos on saanut vakuutusyhtiöstä päätöksen, jonka oikeellisuus yhtään epäilyttää, niin asiakirjat kannattaa aina lähettää toimistollemme maksuttomaan alkuarvioon. Alan erityisasiantuntijoina pystymme hyvin nopeasti arvioimaan, onko asiassa realistisia mahdollisuuksia edetä valittamalla eri oikeusturvaelimiin vai kannattaako asia jättää sikseen. Noin 1/3 tapauksista on alkuarviomme perusteella sellaisia, ettei niitä kannata lähteä viemään eteenpäin, ettei ihmisille aiheudu turhia kuluriskejä ja ajanhukkaa. Ilmoitamme tästä asiakkaille aina kirjallisesti noin 1-2 viikon kuluessa siitä, kun olemme saaneet tarvittavat dokumentit.

Asiakirjojen lähettäminen ei sido mihinkään eikä alkuarvio maksa mitään, ellei asianajotoimeksiantoa synny. Teemme aina kirjallisen etenemissuunnitelman, jossa annamme asianajopalvelukselle eurontarkan hinnan etukäteen. Mitään yllätyksiä kulujen suhteen ei toimistomme avusta koskaan aiheudu. Asiakkaamme saavat rauhassa harkita mahdollisen asianajotoimeksiannon antamista ja tehdä vapaasti tarkentavia kysymyksiä tarpeen mukaan.

Käsittelemme tietoja sataprosenttisella luottamuksella, joten meille voi huoletta lähettää hyvinkin arkaluonteisia tietoja. Ne eivät koskaan vuoda toimistomme ulkopuolelle. Toimeksiannon päätyttyä kaikki asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti Lassila & Tikanojan toimesta.

Suosittelemme kaikkia erilaisten vakuutusten kanssa ongelmissa olevia rohkeasti ja matalalla kynnyksellä lähettämään asiakirjat maksuttomaan alkuarvioon, jolloin ihminen saa asiaansa aina lisäselvyyttä. Asiakirjat voi lähettää joko skannaten tai tarkkoina digikuvina. Halutessaan voi käyttää suojattua sähköpostia. Gmailista meille lähetetyt viestit ovat automaattisesti suojattuja, koska ne ovat Gmailin sisäisiä. Toimistomme sähköpostipalvelin on Gmailissa. Suojatun sähköpostilinkin saa esim. lähettämälle meille viestin, johon lähetämme vastaukseksi ensin linkin suojattuun sähköpostiin. ASiakirjat voi lähettää myös perinteisellä kirjepostilla osoitteeseeen Aleksis Kiven katu 20, 00500 HELSINKI

Toimistomme tutkii kaikki vakuutusasiat yhtiöiden kielteisten päätösten jälkeen oikein mieluusti yli 20-vuoden kokemuksella. Olemme Suomen ehdottomasti kokenein laki-/asianajotoimisto vakuutusyhtiöitä vastaan ajettavissa asioissa. Meillä on myös henkilövahinkoasioissa 5 eri alojen omaa asiantuntijalääkäriä käytettävissä, mitä ei millään muulla lakitoimistolla Suomessa ole. Tämä lisää olennaisesti palveluidemme laatua verrattuna muihin toimistoihin. Toimistomme palveluiden hinta on tavanomainen ja kohtuullinen, mihinkään erikoistumattomien lakitoimistojen keskihinta, jolla saa kuitenkin erittäin tarkan erikoisosaamisen palvelut.

Hyvää loppiaista kaikille!

Joni S.