Palvelut

Olemme Suomen kokenein potilasvahinkoasioihin ja muihin vahinkoasioihin keskittynyt lakiasiaintoimisto. Vuodesta 2007 lukien olemme auttaneet yli 3000 asiakasta valtakunnallisesti. Selvitämme jokaisen tapauksen yksilöllisesti tavoitteenamme saada Potilasvakuutuskeskuksen korvauspäätös muuttumaan asiakkaillemme myönteisemmäksi.

Ammattitaidossamme yhdistyvät oikeudellinen ja lääketieteellinen osaaminen sekä vuosien kokemus potilasvahinkotapauksista. Kaikista potilasvahinkolautakunnassa lakimiesten avulla ajetuista jutuista suurin osa on toimistomme hoitamia.

 • Potilasvahingot
  Potilasvahinko- ja hoitovirhekorvaukset ja Potilasvakuutuskeskuksen päätöksistä valittaminen liikenne- ja potilasvahinkolautakuntaan.
 • Lääkevahingot ja rokotehaitat
  Lääkevahinko- ja rokotehaittailmoitusten korvauspäätöksistä valittaminen ja muutoksenhaku.
 • Liikennevahingot
  Liikennetapaturmien, liikennevahinkojen ja niihin liittyvien henkilövahinkojen yhteydessä vakuutusyhtiön päätöksistä valittaminen.
 • Tapaturma vapaa-ajalla
  Jos sinulle on tapahtunut tapaturma vapaa-ajalla ja tarvitset lakiapua vakuutusyhtiön päätöksestä valittamiseen.
 • Työtapaturmat
  Jos sinulle on sattunut työtapaturma ja tarvitset lakiapua vakuutusyhtiön päätöksestä valittamiseen.
 • Terveydenhuollon ammattilaiselle
  Hoidamme tietyissä tapauksissa myös terveydenhuollon ammattilaisten oikeudellisia asioita, kuten aiheettomat hoitovirhe-epäilyt.
 • Terveydenhuollon rikosasiat
  Hoidamme myös tietyin edellytyksin rikosasioita, joissa vastapuolena on sairaala, lääkärit tai muut terveydenhuollon toimintayksiköt.
 • Toimintatapamme
  Toimistomme laki- ja lääketieteen osaaminen ja pitkä kokemus takaavat asiallesi oikeudenmukaisen käsittelyn.

Potilasvahinkoapu on lähellä – ota yhteyttä

Jos olet tyytymätön Potilasvakuutuskeskuksen tai muun vakuutusyhtiön korvauspäätökseen, käänny Suomen Potilasvahinkoapu Oy:n puoleen.

Ota yhteyttä ja kerro lisää tapauksestasi, niin teemme ilmaisen arvion etenemismahdollisuuksistasi.