Valitus Potilasvakuutuskeskuksen tai muun vakuutusyhtiön päätöksestä

Saitko Potilasvakuutuskeskukselta tai muulta vakuutusyhtiöltä hylkäävän päätöksen tai et ole tyytyväinen korvauksiin?  Arvioimme etenemismahdollisuudet asiassasi maksutta.

Muutoksenhaku (valitus tai oikaisupyyntö) – jos olet tyytymätön Potilasvakuutuskeskuksen tai muun vakuutusyhtiön päätökseen, skannaa tai lähetä meille kopiot asiakirjoista, oma lyhyt selostuksesi ongelmasta yhteystietoineen sekä tiedot kotivakuutuksestasi (vakuutusyhtiö, vakuutuksen alkamisvuosi), niin arvioimme maksutta etenemismahdollisuudet asiassasi.

Lähetä asiakirjat sähköpostilla infopalvelu@potilasvahinkoapu.fi

Otamme Sinuun yhteyttä asiaan tutustuttuamme noin 1-2 viikon kuluessa. Jos toimeksiantoa ei synny, asiakirjat tuhotaan asianmukaisesti.

Hoidamme alkuarvion sekä muutoksenhaku-, valitus- ja oikaisupyyntöasiat tehokkaasti, ammattitaitoisesti ja täysin luottamuksellisesti.

Kotivakuutuksen oikeusturvavakuutus apuna kuluissa

Valitusta ei kannata jättää tekemättä suurien kulujen pelossa, sillä kotivakuutuksen oikeusturvavakuutus kattaa suurimman osan toimistomme kuluista haettaessa muutosta vakuutusyhtiön päätökseen.

Huom! Vakuutusyhtiöt antavat kokemuksemme mukaan joskus puhelimitse asiakkaille väärää tietoa kotivakuutuksen käytettävyydestä potilasvahinkoasioihin. Toimistomme selvittää aina etukäteen oikeusturvavakuutuksen kattavuuden asiakkaan puolesta. Muutoksenhaku/valitus tai oikaisupyyntö onnistuu aina kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksen avulla, jos vakuutus on ollut vähintään 2 vuotta kielteisestä korvauspäätöksestä taaksepäin voimassa.

  • Mikäli Sinulla on minkä tahansa vakuutusyhtiön kotivakuutuksessa oikeusturvavakuutus, se kattaa yleensä suurimman osan lautakuntavaiheen asianajokustannuksista.
  • Asian ajamisesta asiakkaalle itselleen aiheutuva kustannus on yleensä noin 1.500 euroa, ja sen voi maksaa sopimuksen mukaan erissä.
  • Asiakkaalle annetaan aina ennen toimeksiantoa sitova hinta hänen itsensä maksettavaksi jäävästä laskusta.

Muutoksenhaku ja valitusprosessi parhaalla hinta-laatusuhteella

Jos et ole tyytyväinen Potilasvakuutuskeskuksen tai muun vakuutusyhtiön päätökseen, on sinulla oikeus valittaa tai tehdä oikaisupyyntö. Usein prosessiin lähteminen yksin, ilman lakimiestä voi olla raskasta.Usein jutut ovat myös mutkikkaita ja niissä menestyminen vaatii asiantuntijan apua.

Hoidamme muutoksenhakuasiasi pitkällä kokemuksella huolellisesti ja ammattitaitoisesti “avaimet käteen”-periaatteella alusta loppuun eikä sinun tarvitse huolehtia itse asiastasi.

Toimistomme apu on kustannustehokasta ja palkkio suhteutetaan jutun intressiin. Saat aina kirjallisen etenemissuunnitelman ja palvelun tarkan hinnan etukäteen, kun lähetät asiakirjat maksuttomaan alkuarvioon. Pitkäaikaisen kokemuksemme ja vankan erityisasiantuntemuksemme ansiosta toimistomme hinta-laatusuhde on Suomen paras.

Muutoksenhaku/valitus tai oikaisupyyntö onnistuu aina kotivakuutuksen oikeusturvavakuutuksen avulla, jos vakuutus on ollut vähintään 2 vuotta kielteisestä korvauspäätöksestä taaksepäin voimassa. Sinulle jää maksettavaksi vain pienehkö omakustannusosuus.

Liikennevahinkoasioissa myös kaskovakuutuksen oikeusturvavakuutus on käytettävissä. Työtapaturma-asioissa ammattiliittojen ja YTK:n vakuutuksia voi käyttää, jos asia on menossa vakuutusoikeuteen.

Jos sinulla ei ole kotivakuutusta, niin voimme joissakin tapauksissa ajaa asiasi

alennetulla kiinteällä hinnalla tai myös voitetusta intressistä jälkikäteen kuitattavalla palkkiolla. Tällöin palvelumme on asiakkaalle maksutonta, ellei avullamme saavuteta hänelle rahallista hyötyä. Hoidamme myös joitakin periaatteellisesti tärkeitä asioita pro bono eli ilman asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia.