Potilasasiamiespalvelut ja lakiapu terveydenhuollon ammattilaisille

Toimistomme hoitaa tietyissä tapauksissa myös terveydenhuollon ammattilaisten oikeudellisia asioita, kuten aiheettomat potilasvahinko-/hoitovirhe-epäilyt. Tarjoamme myös lakisääteiset potilasasiamiespalvelut yksityisille terveydenhuollon ammattilaisille.

Potilasasiamiespalvelut yksityisille terveydenhuollon toimintayksiköille

Lakiasiantoimistomme järjestää pienille yksityislääkäri- ja hammaslääkäriasemille, fysioterapeuteille, optikoille yms. lakisääteiset potilasasiamiespalvelut laadukkaasti kohtuulliseen kiinteään hintaan. Toimistollamme on asiakkaina useita pieniä terveydenhuollon toimintayksiköitä.

Kysy lisää sähköpostitse!

Markkinoilla on toimijoita, jotka markkinoivat netin kautta potilasasiamiespalveluita hyvin edullisesti. Toimistomme kehottaa suhtautumaan tällaiseen toimintaan varauksella ja selvittämään palveluntarjoajien kokemuksen, koulutuksen ja asiantuntemuksen ennen kuin päättää tilata palvelun.

Aiheettomat hoitovirhe-epäilyt

Toimistomme voi tarjota lakiapua esimerkiksi silloin, jos terveydenhuollon ammattilaiseen kohdistuu aiheetta vakavia hoitovirhe-epäilyjä, jotka mahdollisesti johtavat oikeudenkäyntiin, korvausvaateisiin tai rikosprosessiin.

Lakimiehillämme on kattava ja pitkä kokemus hoitovirheilmoituksista ja niitä seuranneista prosesseista ja selvityksistä, joten mikäli ammattilaiseenne tai yksikköönne kohdistuu aiheetta vakava valitus hoitovirheestä, kannattaa kääntyä meidän lakiasiaintoimistomme puoleen.