Kirjojen tilaaminen: Uusi Potilaan oikeusturvaopas ja Suomalaiset kruunukorkit

Uusi Potilaan oikeusturvaopas

Potilaan oikeusturvaopas 2019 on päivitetty versio alun perin vuonna 2012 ilmestyneestä kirjasta. Teos on ytimekäs opas kaikille terveydenhuollon asiakkaille sekä heidän läheisilleen, jotka ovat kiinnostuneita lain mukaisista oikeuksistaan. Opas on kirjoitettu ennen kaikkea potilaan näkökulmasta, mutta se soveltuu myös terveydenhuollon ammattihenkilöiden käsikirjaksi potilaiden oikeuksista.

Teoksessa käydään lyhyesti läpi kaikki potilaan oikeuksien kannalta keskeiset lait ja niiden käytännön soveltaminen, mahdollisuudet vaatia oikaisua, mahdollisuudet korvauksiin ja muuhun hyvitykseen sekä mahdollisuudet saattaa ilmenneet ongelmat erilaisten oikeusturvaelinten käsiteltäväksi. Pääpaino on potilasvahinkojen korvaamiseen liittyvissä asioissa. Teoksessa on 120 sivua. ISBN 978-952-94-1746-9 (sid.)

Painetun kirjan voi tilata maksamalla 39 euroa tilille Nordea FI 94 1011 3000 269 166 ja kirjoittamalla viestikenttään ”Opas” sekä nimi ja osoite, johon kirja postitetaan.
Yritykset ja yhteisöt voivat tilata kirjan myös sähköpostitse laskulla, joni.siikavirta@potilasvahinkoapu.fi. Laskutuslisä 10 euroa. Hinta sisältää postikulut ja arvonlisäveron. Toimitukset alkavat maaliskuun lopulla. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Voit ladata kirjan web-version maksutta täältä Oikeusturvaopas_2019_B5_web (1)

Suomalaiset kruunukorkit

Varatuomari Joni Siikavirta on toimittanut kirjan, joka esittelee suurimman suomalaisten kruunukorkkien kokoelman värikuvina. Kyseessä on Tommi ja Kimmo Niemisen kokoelma, jonka vanhimmat korkit ovat 1950-luvulta ja uusimmat painovuodelta 2017. Teos on ”pakollinen” käsikirja kaikille korkkikeräilijöille, niin aloitteleville kuin pitkälle ehtineillekin. Teoksessa on 209 värisivua ja se on kierrekantinen.

Korkkikirjan hinta v. 2018 postikuluineen on 53 euroa sis. alv. Oppaan voi tilata maksamalla hinnan tilille Nordea FI9410113000269166

Maksuun viestiksi ”Korkit” sekä oma nimi ja postiosoite. Opas lähetetään noin 1 viikon kuluessa tavallisessa kirjepostissa. Teoksen voi tilata myös laskulla, tilaukset sähköpostitse joni.siikavirta(at)potilasvahinkoapu.fi. Laskutuslisä 7 euroa.